Olcsó, biztonságos és gyors pénzküldés Angliából Magyarországra
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 
Info érdekelne.SGC Elektronic vagy Lőrinc Andrásrol.

 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Alsyke
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jan 04, 2013
Hozzászólások: 17

HozzászólásElküldve: 2013. Január 28. Hétfő, 11:14    Hozzászólás témája: Info érdekelne.SGC Elektronic vagy Lőrinc Andrásrol. Hozzászólás az előzmény idézésével

Tud valaki nekem információt adni ezzel a személyel és munkalehetőséggel kapcsolatban? Számomra ez túl szép indulásnak, és annyi félrevezetést halottam már, hogy nem bízok már nagyon senkiben.

Köszönöm a válaszaitokat.Köszönettel vettem jelentkezését, a meghirdetett állásra, és ezennel szeretném tájékoztatni, a munkáról valamint arról, hogy sikeresen felvételt nyert a cégünkhöz!
Vállalatunkat testvéremmel alapítottam 2005 ben itt Írországba, 15 éve élek itt kint immár mint UK állampolgár! Cégünk elektronikai rendszereket állít össze, valamint vagyonvédelemmel foglalkozik!
Jelenleg 2 éves szerződésünk van a Rover gyárral Január óta folyamatosan kapjuk a megrendeléseket, ami azt jelenti, hogy 2 évig egészen biztosan tudok munkát adni Önnek! Természetesen, ha meg vagyunk elégedve egymással, és hosszabbítják a szerződést akkor folyamatosan lesz munka! A mai gazdasági helyzetbe nagyon nehéz ilyen szerződéseket tető alá hozni, de bízom benne, hogy a jövőben cégünk jó hírnevét tekintve folyamatosan lesz munkánk! Jelenleg 28 magyar állampolgár dolgozik nálunk immár 6 éve, valamint 14 román és 4 litván.
Cégünk :SGC Elektronics Ltd ,telephely SIRIUS HOUSE ,FIRST FLOOR ,40 HERON ROAD BELFAST registrációs szám : NI063442 ügyvezető: András Lörincz
Elektronikus cégjegyzék : http://www.companiesintheuk.co.uk/ltd/security-guard-company-%28northern-ireland%29-electronics
Kérek tisztelettel mindenkit aki elolvasta ezt a tájékoztatót, hogy leg később betartva a határidőket a Keddi napig jelezzenek vissza levélbe vagy telefonon! Ha további kérdése merül fel vagy beszélni szeretne velem kérem jelezze adott esetben vissza hívom ! Mivel jelentős a tul jelentkezés és nekem csak 20 főre van szükségem, bőven akad jelentkező abban az esetben ,ha Ön nem tudja vállalni a munkát!
Telefon: +353899692119 Email: nixonelectronix@mail.com
Munkaidő: Hétfőtől – Szombatig 08:00 – 16:30 tartalmaz fél óra ebédszünetet (fizetett) valamint óránként 10 perc szünetet! Munkálatok üllő munka könnyen betanulható alkatrészeket kell beültetni panelokba, valamint légzsákokat össze szerelni! Munkaruha biztosított! Munkába állás 2013 Február 11
Fizetés: Minden héten péntek reggel érkezik bank számlára (itten nyitott) nettó ledolgozott órák után melyet blokkoló kártya ellenőriz összege 7,0 angol font nettó!
Szállás: Apartmanokba mindenkinek külön szoba de 2-3 szobás lakások ,melyek fel vannak szerelve ágynemű, minimális edény készlet , kis teljesítményű wifi internet, modern 4-5 éve épített apartman házakba! Munkába járás egyénileg tömeg közlekedéssel közvetlen busz járattal 4 megálló, gyalog fél óra séta! Busz bérlet havi 22 font! Szállás díja 58 font / hét / fő kiérkezéskor a helyszínen fizetve az első hét kaució nincs, viszont mindenki köteles beállítani a bank számlán a Debit receviert azaz ,az állandó levonást hetente! Ebben segítünk!Szállás díja tartalmazza a rezsi költséget is!
Étkezés: egyénileg , melegítési lehetőség ,konyha adott a munkahelyen!
Szabadság ,hazautazás: Előre egyeztetett időpontokba 5-6 hetente 4-5 napra , egyénileg megoldva, repülő jegy vásárlásba természetesen segítünk, hogy a leg olcsóbbat sikerüljön megvenni mivel nincs közvetlen járat Budapest és Belfast között!
Szerződés kötés , kiutazás: Január 9 én személyes találkozó keretein belül Budapesten történik velem és angol társammal,kiutazást megelőzően ! Kérek mindenkit akinek nincs NI száma az a holnapi napig az alábbi adatokat küldje el részemre : Név, Születési hely idő, anja neve, személyi igazolvány száma, Adó valamint Tb száma , aki rendelkezik NI számmal annak ugyanez csak az NI szám is! Kérem tisztelettel, ha volt bármi munka ügye itt vagy büntetve volt akkor ne küldje el mert nem tudom alkalmazni! Adatokat le ellenőrzöm, és ha nincs semmi akadálya a munkába állásnak akkor tudunk együtt dolgozni!
Kiutazás: Február 9 én történik repülővel reggel 6:40 wizzair Budapest – London Louton útvonalon átszállással 14:50 kor induló Easyjet járattal London Louton - Belfastba A kt jegy jelenlegi ára 49500 mely tartalmaz egy 20 kg csomagot melyet poggyászként fel tud adni, valamint egy 8 kg kézi csomagot! Kiutazást a cég szintén fizeti de csak ezt az elsőt ! Abban az esetben, ha Ön veszi meg a jegyet az e-mailben kapott igazolásokat kérem leg később Február 1 ig Pénteki napig küldje el részemre e-maibe! Az összeget személyes találkozón vissza adom készpénzbe! Amennyiben anyagi nehézségei vannak , meg tudom venni a jegyét, ebben az esetben minden jegy vásárláshoz kérünk 96 font azaz 118 euro letéti díjat, melyet szintén vissza adunk kiutazáskor! Erre azért van szükség, mert volt már olyan 3 évvel ezelőtt, hogy nem kértük a munka vállaló le mondta a munkát , és a repülő jegyek átrakási költsége minket terhelt! Letét utalási határidő Február 1 péntek!
Kérek tisztelettel mindenkit az alábbi időpontok betartására :
Kedd este 20:00 : Vissza jelzés küldése, vállalja e a munkát vagy nem, valamint az adatok elküldése!
Szerda estig mindenkinek vissza jelzek, ha sikeres az adatok le egyeztetése az NI hivatallal!
Péntek 16:00 :Repülő jegy igazolás küldése, vagy letét utalás igazolás küldése
Hétfő : engedélyek beszerzése , erről igazolás küldés mindenkinek szállás igazolással együtt ,valamint egy további tájékoztató az itteni életre való felkészítéssel!
Remélem sikeresen tudunk együtt dolgozni, a fent leírtak mellett minden egyéb kérdésben tudunk és fogunk segíteni, kint tartózkodása alatt, családi pótlék kiegészítés intézése, angol nyelv tanfolyam stb

Várom megtisztelő válaszát

Üdvözlettel:
András Lőrinc
+353899692119
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zsolo82
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Feb 04, 2013
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2013. Február 4. Hétfő, 11:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia! Zsolti vagyok és engem is érdekelne,h mit tudok az sgc elektronics -ról és lőrinc andrásról
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group